Categorii FTK

  Cursuri
  Summer camp
  Programul cursurilor
  Echipa FTK
  Tarife
  Inscriere
  Pentru parinti
    Opiniile parintilor
  Evenimente
  Petreceri
  Concursuri
    Galerie foto
  Cariere
  Newsletter
  Contact

Diverse

Membrii

 
  
  

Comunicat de presă
 

FasTracKids ajunge in Constanta

   Centrul Educational "Casuta Magicienilor", promotor al principiilor gifted-education, lanseaza un nou brand in Constanta: Fastrackids, liderul mondial in educatia complementara pentru copii. 

   "Studiile cele mai recente de neurobiologie arata faptul ca pana la 80% din conexiunile interneuronale ale creierului uman se formeaza pana la varsta de 8 ani! Este esential in consecinta sa oferim copiilor nostri un program educational care sa stimuleze formarea acestor conexiuni si care in acelasi timp sa le dezvolte pasiunea si placerea de a invata.", afirma Costin Octavian Sorici,  Director al Centrului FasTracKids Constanta.

   FasTracKids International din Denver, USA, reunind un colectiv de psihologi si educatori de talie mondiala, a conceput recent programul revolutionar pentru copii care reuseste sa fructifice la maximum fereastra de oportunitate deschisa copiilor nostri in perioada cuprinsa intre 3 si 8 ani.

       Prin metode de predare creative (se foloseste metodologia de ultima ora numita zigzag educational, care consta in schimbarea frecventa a subiectului propus atentiei, pastrand insa o continuitate a obiectivului educational), FasTracKids(R) ofera copiilor cu varstele intre 3 şi 8 ani aceasta stimulare calitativa si cantitativa de care au nevoie pentru a-si atinge potentialul maxim. Programul abordeaza in limba romana 12 teme de studiu: Comunicare, Tehnologie, Creativitate, Scopuri si Obiective in Viata, Literatura, Arta si Teatru, Biologie, Matematica, Stiintele Naturii, Biologie, Stiintele Pamantului, Economie, fiind structurat in sesiuni de cate 2 ore, 1 data pe saptamana, timp de 2 ani.

Centrul Fastrackids isi desfasoara activitatea in incinta Centrului Educational "Casuta Magicienilor" din Str. Siretului nr. 63 si zona Colegiul Pedagogic / TOMIS MALL.

   In lectiile Fastrackids, copiii invata prin experimente, prezentari filmate la fiecare sesiune de curs, discutii, jocuri de rol, activitati practice si jocuri atractive. Salile de curs sunt dotate cu FasTracKids Learning Station(R): un sistem inovativ format din board interactiv, videoproiector, computer şi camere de filmat, similar cu cel folosit in celebrele universităti Harvard, Oxford sau MIT. Pe langa imbunatatirea cunostintelor, programul pune accent deosebit pe dezvoltarea abilitatilor fundamentale de viata cum ar fi:

  • gandirea creativa,
  • comunicarea si vorbirea,
  • transferul cunostintelor in practica
  • lucrul in echipa,
  • luarea de decizii,
  • rezolvarea de probleme,
  • leadership.

FasTracKids(R) a fost desemnat de prestigioasa revista americana Entrepreneur Magazine drept programul educational pentru copii numarul 1 in lume (categoria enrichment education for children) iar in 2006 a primit distinctia "Best of the best in children's businesses". In plan psihologic, progresele generate de parcurgerea acestui program, atent monitorizate si evaluate, se refera la: cresterea capacitatii de concentrare si stabilitate a atentiei copiilor, dezvoltarea limbajului, imbunatatirea functionarii senzorio-motorie si procesarii vizuo-spatială, dezvoltarea capacitatii de memorare si invatare, etc. De asemenea, in cadrul lectiilor, se are in vedere evaluarea unor aspecte ale personalitatii in formare a copilului: imaginea de sine, modul in care se raporteaza la mediul sau de viata, reactiile lui in situatii frustrante, resursele pe care le  are pentru a face fata situatiilor problematice.

     "Parintii vor gasi in cadrul FasTracKids nu doar locul ideal pentru dezvoltarea abilitatilor fundamentale de viata ale copiilor lor ci si mediul propice in care ei insisi pot sa isi perfecţioneze abilitatile de bun parinte" a  precizat d-l Costin Octavian Sorici.  Instructorii centrului FasTracKids vor desfasura ateliere speciale interactive adresate parintilor interesati de imbunatatirea abilitatilor de comunicare intre copil si parinti. Parintii pot afla astfel metode practice si eficiente de intelegere a nevoilor copiilor si de intampinare a acestora, de rezolvare a situatiilor dificile care pot aparea, de ajutare in exprimarea emotiilor, de  incurajare a copiilor pentru a se afirma, a avea incredere in fortele proprii si a-si atinge potentialul maxim.  

    Pentru ca publicul constantean sa se familiarizeze cu metodele de predare revolutionare promovate de catre FasTracKids, centrul din Constanta ofera tuturor posibilitatea inscrierii copiilor la o lectie GRATUITA. Inscrierile se fac sunand la 0241-691050, 0728 18 18 88.

Persoane de contact:

Costin Sorici

Director Centrul FasTracKids Constanta

0728 18 18 88 ; 0241.69.10.50

-----------------------------------------------------------------------------

FasTracKids este programul educational lider mondial in domeniul "enrichment education" disponibil pe toate continentele globului, tradus in 16 limbi. Reteaua internationala de academii FasTracKids este prezenta in 47 de tari avand deschise 240 de centre educationale.

 

Parteneri Educationali

  Palatul  Copiilor Constanta
  Delfinariu Constanta

  Mai mult...

 

Aboneaza-te la Newsletter


Articole
Teoria inteligentelor multiple
 
Afis FTK
 

Linkuri

 
Recomanda unui prieten


Comunicate de presa
   Comunicat Ziar Observator
   Comunicat TelegrafOnline
   Comunicat TelegrafOnline
        
Home   |   Noutati   |   Program cursuri  |  Inscrieri  |  Contact
Powered by BariX - Webdesign: Bari Biulent